bd logo

Det som skiljer Bengt Dahlgren från övriga är att vi är branschens bästa arbetsgivare – enligt våra medarbetare. Bengt Dahlgren har dessutom blivit utnämnd till ett av Sveriges karriärsföretag 2014 – en utmärkelse som årligen delas ut av Jobtip genom Din karriärdi.se

Över trehundrafemtio kompetenta medarbetare gör Bengt Dahlgren AB till en av de största teknikkonsulterna i Sverige. De fem hörnstenarna i vår verksamhet är VVS, Energi & Miljö, Styr & Övervakning, Brand & Risk och Teknisk Förvaltning.

Bengt Dahlgren Brand & Risk består av ca 60 ingenjörer och är en av Sveriges största och ledande leverantörer av tjänster inom brandskydd, sprinkler och riskhantering. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Våra brandkonsulter finns i Stockholm, Göteborg, Borås, Malmö, Kristianstad, Linköping, Skövde och Jönköping.

Är du nyfiken på oss hittar du mer information på vår nya fräscha hemsida bengtdahlgren.se