välkomna!

Årets höjdpunkt är här – vill ni besöka oss och ställa ut?
Läs mer om mässan och anmälningsvillkor nedan och anmäl dig och din organisation! Vi ser fram emot att återigen träffa många företag och räddningstjänster och ha spännande samtal.

 

Även i år kommer det bli en bankett på kvällen när mässan har stängt.

 

Den 7 februari 2024 är det återigen dags för Sveriges nordligaste mässa för brandingenjörer!

B.A.M 2024

Sveriges nordligaste arbetsmässa för brandingenjörer!

Intresseföreningen BRINN bjuder härmed in dig och ditt företag/organisation till B.A.M 2024, som är Sveriges nordligaste jobbmässa för Brandingenjörer. Mässan är skapad av studenter, för studenter. Detta så att studenterna kan få en möjlighet att få in en fot i arbetslivet redan innan de är klara med studierna. 

När: 7/2 2024, 10.00 – 15.00 

Var: Ljusgården, C-huset Luleå Tekniska Universitet  

Kostnad:

– Räddningstjänst, länsstyrelse eller annan myndighet; 2000 kr

– Konsult eller annat företag; 3000 kr 

Avgiften för att stå på mässan går oavkortat till evenemanget samt till intresseföreningen BRINN.  

Om ditt räddningsförbund vill åka som representant i stället för enskild räddningstjänst är det självklart okej.

Vi söker dig som behöver en brandingenjör i din organisation i någon form, t.ex.:  

Anställning – Söker ni en färdig ingenjör? Detta är den perfekta möjligheten att visa upp er från eran bästa sida och lära känna studenterna för att se om någon passar bra in hos just er. 

Praktik-/traineeplats – Söker ni en brandingenjörsstudent att ta in under era vingar och visa dem hur branschen fungerar? Leta inte mer! 

Sommarjobb – Har ni ett sommarjobb som vänder sig mot brandingenjörsstudenter? Perfekt möjlighet för studenter att pröva något nytt men samtidigt bra för er då de kanske väljer att jobba kvar hos er även efter sommaren.  

Examensarbete – Har ni något ni vill undersöka eller utveckla som ni inte riktigt hinner med själva? Då passar det perfekt att en snart färdig ingenjör får skriva ett examensarbete om ämnet.  

Utbildning – Har ni en utbildningsplats som kan sökas av en brandingenjör/student? Då är det här en bra möjlighet att nå ut till så många studenter som möjligt på en och samma dag. Både för att förklara vad ni erbjuder samt svara på deras frågor om just er.  

När du ställer ut på vår mässa får du: 

 • Monterplats 1x2m 
 • Ett ståbord 
 • Fika 
 • Lunch
 • Träffa många duktiga studenter

Banketten:

Efter en hel dags mingel bjuds det upp till en lättare bankett. Det serveras en tvårättersmiddag på STUK för ännu en chans att knyta kontakt. Denna middag är utöver mässan och kräver separat anmälan. Mer information om detta kommer längre fram för de som är anmälda till mässan.

Är detta något som verkar intressant? Mässan har ett maxantal på 30 utställare! Anmäl dig och ditt företag eller organisation till årets mässa senast den 4 December 2023. 

Anmälan sker via mailadressen bam@brinn.se, ta med följande punkter:

 • Företag/organisation
 • För- och efternamn
 • Telefonnummer
 • E-postadress
 • Faktureringsinfo: Företagsnamn, Organisationsnamn, Organisationsnr, Referens, Fakturaadress, Val av fysisk faktura, faktura via mejl eller e-faktura. Vid e-faktura behövs GLN-nummer.
 • Övriga frågor

OBS! Har ni inte fått ett bekräftelsemail inom en vecka ber vi er att skriva ett nytt mail till bam@brinn.se