arbetsmarknad bygger broar till arbetslivet

BRINN:s arbetsmarknadsgrupp arbetar för att skapa kontakter mellan studenter och näringsliv samt visar vad arbetsmarknaden har att erbjuda efter studierna.
Vi anordnar arbetsmarknadsevent då aktörer inom branschen besöker oss och informerar om hur deras verksamhet ser ut. Vi anordnar också studiebesök hos olika aktörer för att kunna se hur deras verksamhet ser ut. Studenterna får även ett gyllene tillfälle att möta framtida arbetsgivare och kollegor under avslappnade former.

Vad innebär det för er som företag att besöka oss?

  • Ni får chansen att nå ut till majoriteten av brandingenjörsstudenterna vid LTU.
  • Ni får möjlighet att skapa personlig kontakt med studenterna.
  • Det ger en bra möjlighet till rekrytering av personal samt examensarbeten.

Gå med i arbetsmarknad

I Arbetsmarknad får du ovärderlig kontakt med arbetslivet och fin övning i projektledning och projektarbete. Årligen arrangerar vi runt…

Arbetsmässa

Arbetsmarknadsevent

Resor

vi når ut

B.A.M

Sveriges nordligaste arbetsmässa för brandingenjörer är den första och största av sitt slag. Hit vallfärdar räddningstjänster och företag från hela landet för att träffa oss och presentera karriärmöjligheter.

Arbetsmarknadsevent

Middagar, luncher och sociala event med företag och räddningstjänster där de besöker oss på tu man hand. Vi får möjlighet att umgås och de kan berätta mer om sig själva och hur arbetslivet ser ut hos dem.

resor

Vi arrangerar återkommande resor för att  besöka potentiella arbetsgivare på deras hemmaplan och lära känna dem bättre. Vid dessa resor får vi mer tid att i lugn och ro grilla dem och de att lära känna oss.

Kontakta Arbetsmarknad

5 + 13 =