Ettans Bingo

Lär känna din nya hemstad

Ettans bingo är ett bingospel för brandingenjörsstudenterna att upptäcka Luleå och Norrland. Att se vad Norrland har att erbjuda är en del av att uppleva studietiden i Luleå. Norra Sverige är unikt och vi vill att de studenter som läser hos oss ska få möjligheten att se Sveriges nordligaste utbud.
Ettans bingo är ett koncept där studenterna spelar bingo på ett bräde med upplevelser. De får möjlighet att se natur, umgås i stan över en kaffe och aktiviteter med lokala företag såväl som se kända landmärken och utflykter. Det ska vara enkelt att ha kul och trivas i Norrland!

Regler

Ettans bingo spelas läsårsvis där brickorna får fyllas i enskilt eller flera under samma resa. Tex kan man gå i en second handbutik i Luleå centrum, besöka isbanan och sedan gå på bio samma dag.  

Brickan är digital, men kan laddas ned för egenkoll. För att kunna visa att du har varit där vill vi att du skickar in en bild på ditt besök till bingo@brinn.se. BRINN kommer sedan sammanställa dessa brickor och vinnare kommer att presenteras under vårsittningen 2024. 
Går du i ettan koras vinnare i kategorierna:
Först till tre i rad, först till fyra i rad, först till 2×2 kub samt flest totala besök. 
Går du i tvåan eller över koras vinnare i kategorierna:
Först till fyra i rad, först till fem i rad, först till 3×3 samt flest totala besök
Företagsrutorna får väljas valfritt och är en ruta som kryssas i där du deltagit under en i ettans bingo’s företagsaktivitet.
Du kan även byta ut rutor din bingobricka genom att delta på evenemang kopplade till BRINN och studentlivet. Genom att till exempel delta på BAM kan du placera BAM i någon av rutorna med BRINNlogga bakom. Typ av evenemang får endast användas en gång. Godkände evenemang är BAM, BRINN-VKM, Julpub, Företagsevenemang, vårsittning, ett av sports BRINNevenemang.

Brickan

Tryck på knappen (Kameran) för att ladda ner brickan

Företagare

Är du företagare och intresserad av att träffa studenter lokalt? Kontakta oss!

Kontakta oss

8 + 13 =