FSD logo

Fire Safety Design (FSD) är ett utpräglat konsulterande företag med kompetenser inom brandskydd, riskhantering, krishantering och tunnelsäkerhet. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlskrona och Helsingborg arbetar vi med att utforma säkerheten i samhället så att liv, egendom och miljö skyddas på ett kvalificerat sätt. Vi har lång erfarenhet av projekt över hela Sverige och utomlands.

FSD startades 1977 i Lund med huvudsaklig inriktning mot brandskydd i offshore-verksamheter. Med över 30 års erfarenhet är vi landets äldsta brandkonsult för funktionsbaserad brandsäkerhet. Företaget har under åren vuxit med duktiga och kunniga konsulter och har idag bred kompetens inom våra verksamhetsområden vilket ger oss goda förutsättningar för att effektivisera befintliga arbetssätt och hitta nya kostnadseffektiva lösningar. Genom att ständigt tillämpa nya forskningsresultat tillgodoser vi våra kunders behov på bästa sätt.

Besök gärna vår hemsida eller gilla oss på Facebook för mer info och de senaste nyheterna: www.fsd.se | www.facebook.se/firesafetydesign