Under en långhelg i november tog Styrelsen och slängde på sig solbrillor & badbyxor! Det var dags att åka till Skåne, närmare bestämt till Lund och BIIF . Styrelsen hade blivit inbjudna till en helg med möten, festligheter och aktiviteter som skulle främja gemenskapen mellan brandingenjörer i norr och söder.

Väl på plats hos BIIF-Pernilla i Lund hade det förberetts en tävling i olika delar för att vi skulle lära känna varandra ordentligt. Efter att båda ordföranden (Greta & Pernilla) vunnit så avslutades dagen med bastu vid LTH.

Under lördagens tidiga timmar gavs det en rundtur på LTH med omnejd och sen satte sig BRINN och BIFF ner och diskuterade våra föreningar: på vilket sätt vi kan utöka vårt samarbete och hur vi kan göra för att öka vår spridning.


På rundvandringen vid LTH fick vi se ön Ön som ligger i mitten av sjön Sjön. Färgen på telefonkiosken i mitten av ön visar vilken sektion som ”äger” den just nu.

På kvällen var det dags för BIIF’s Höstfest. En sittning med 280 studenter från brandingenjörsprogrammet i Lund, alumner och speciellt inbjudna gäster … bl.a. BRINN.

 

Söndagen avslutade vi med att BRINN och BIIF hade en trevlig middag tillsammans. Vi vill framföra ett stort tack till BIFF som bjöd med oss till en fantastiskt rolig helg i Lund.

Vi hoppas att vi ses i Luleå nästa gång!

// Johan Karlelid, Emelie Gunnarsson, Henrik Pettersson, Greta Torstensson och Sara Kjellin