Efter en fullspäckad lördag tillsammans med BRINN så avslutade Sport helgen med den årliga och prestigefulla BRINNebandyn! En stor skara anslöt sig och hela 4:a klasser var representerade. Årets kamp gjordes upp i Luleå Energi Arena.

Turneringen började med att ettorna och tvåorna mötes under en intensiv kamp, där tvåorna gick segrande ur matchen. Därefter möttes treorna och fyrorna i en vild match som slutade oavgjort. Fyrorna fortsatte därefter sin kamp mot ettorna som även den slutade oavgjord. Sedan var det dags för treorna att möta ettorna, där treorna gick segrande ur striden. Turneringen fortsatte med en match mellan treorna och tvåorna som slutade med seger till treorna. Slutligen möttes fyrorna och tvåorna i den matchen som skulle sätta stopp för den obesegrade sviten, där tvåorna gick segrande ur matchen med en hårsmån!

Därefter var det dags för bronsmatch mellan ettorna och fyrorna, där fyrorna lyckades knipa segern. I finalmatchen möttes treorna och tvåorna upp mot kamp, där avgörandet fick ske genom förlängning då tvåorna tillslut lyckades få in bollen i mål.

Slutställningen blev således:

1:a Tvåorna
2:a Treorna
3:a Fyrorna

4:a Ettorna

Sport tackar för deltagandet och  för all svett som skvätte denna söndagseftermiddag!