Loading Events

« All Events

Cold Cut Systems och Mälardalens Räddningstjänst!

25 September 18:00 - 22:00

Cold Cut Systems & Räddningstjänsten Mälardalen

Kommande nätverksträff 2022 • KIRtj.se

Välkomna till en föreläsningskväll med Cold Cut Systems och Mälardalens Räddningstjänst!

Cold Cut Systems kommer tillsammans med Målardalens Räddningstjänst ha en kvällsföreläsning på campus där det bjuds på pizza och dryck. Kvällen inleds med en presentation och följs av mat där studenterna avslappnat får chansen att prata med Lena och Sanna.

Lena Håkansson är brandingenjör på Cold Cut Systems, företaget som är specialister på så kallad skärsläckarteknik. Tekniken möjliggör en säkrare, snabbare och mer effektiv brandbekämpning. Med skärsläckarmetoden används vatten under högt tryck för att kontrollera och bekämpa bränder, vilket minskar riskerna både för brandmän och miljö.
Med på plats finns också Sanna Ohlsson brandingenjör och regional insatsledare på Räddningstjänsten Mälardalen, hon kommer dela med sig av sina erfarenheter och insikter från arbetet på en av landets större räddningstjänster. Med sex medlemskommuner, inklusive Västerås och Köping, har RTMD ett brett uppdrag – från förebyggande brandsäkerhet till akuta insatser vid olyckor. Under kvällen får du höra om de varierande arbetsuppgifterna som en brandingenjör står inför och varför räddningstjänsten är en arbetsplats fylld av möjligheter.

När: Onsdag 25e september
Tid: 18.00
Var: I A3001

In och anmäl er, glöm inte att fylla i specialkost så ses vi!

Vid frågor och funderingar kontakta arbetsmarknad, arbetsmarknad@brinn.se, eller Gabbe Elffors 0723874017.

Details

Date:
25 September
Time:
18:00 - 22:00

Du behöver logga in för att kunna anmäla dig.