Loading Events

« All Events

BRINNdagen

12 October 11:00 - 14:00

BRINNdagen

Hej och välkommen till BRINNdagen detta är en event för alla  undergrupperna i våran fina förening att visa upp sig och rekrytera er till de olika undergrupperna. Vi kommer antingen hänga på heden eller inne på E-torget beroende på väder, uppdatering om plats sker via FB gruppen. Det bjuds även på pizza och läsk. Vi hoppas att alla ettor vill och kan komma på detta men ser gärna att äldre studenter som vill engagera sig även kommer och snackar hänger  med undergrupperna. Det är tack vare alla våra engagerade undergrupper som BRINN har så många olika aktiviteter så som sittningar, sport aktiviteter, företags kvällar, praktik och Profilkläder mm. Kan ni inte dyka upp eller är intresserad redan nu av att delta på ett möte med någon av undergrupperna kan ni höra av er till respektive styrkeledare. PS även styrelsen är där och berättar om sig själva och varje post, nomineringar finns länkat på BRINNs instagram.

  1. Tid- 12 oktober, 11.00 till ca 14:00 se till att vara där 11 men behöver man gå innan eller vi är klara innan så slutar vi tidigare.
  2. Mat- Pizza och läsk, anmäl specialkost.
  3. Anmälan- Ni får gärna anmäla er så vi får ett ca antal hur många som kommer men hinner ni inte anmäla er så får ni mer än gärna komma ändå.
  • AM – Martin soukko. Arbetsmarknad@Brinn.se
  • Fest – Gustaf Almquist. Fest@brinn.se
  •  PR- Tim Eklund. pr@brinn.se
  • Sport- Isak Lindblom Lindh. Sport@brinn.se
  • Praktik- Elin Normark. Praktik@brinn.se
  • IT/media- Gustaf Almquist. webmaster@brinn.se

Details

Date:
12 October
Time:
11:00 - 14:00

Anmäl

Häng med 13 andra!

Mer om GDPR
Loading gif