Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BRINN bjuder in till en lunchföreläsning med Trafikförvaltningen Region Stockholm

17 November, 2023 12:00 - 13:00

Trafikförvaltningen Region Stockholm vill träffa er under en lunchföreläsning!

Vi har det stora nöjet att bjuda in brandingenjörsstudenter till en lunchföreläsning med Trafikförvaltningen Region Stockholm!

Föreläsningen kommer hållas den 17 november i sal C305 kl. 12-13 där vi kommer mötas av brandspecialisten Fredrik Skarander som kommer berätta om Trafikförvaltningen som arbetsplats. Skarander själv beskriver yrket lite kortfattat enligt nedanstående:

“Varje dag, dygnet runt ansvarar Region Stockholm för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, och regional utveckling i Stockholms län. Trafikförvaltningen är den del av Region Stockholm som ansvarar för kollektivtrafiken. 

Drygt hälften av alla som åker kollektivt i Sverige varje dag reser med oss. Vi ansvarar för att alla som bor i eller besöker länet har tillgång till en modern, lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik. De olika färdsätten samordnas i ett växande trafiknät av bussar, tunnelbana, pendeltåg, lokalbanor och pendelbåtar.

Som brandspecialist hos Trafikförvaltningen verkar du i detta sammanhang; i tidiga skeden, i projekt och i förvaltning. Drivkraften är att säkerställa ett brandskydd utifrån aspekterna personskydd, egendomsskydd och skydd av trafikdrift. Allt det som behövs för en samhällsviktig verksamhet.”

Datum: 17 November
Plats: C305
Tid: 12.00
Mat: Baguette 

1. Kycklingröra
2. Rostbiff med potatissallad
3. Vegetarisk

OBS! Anmälan stänger 10 november 14:00 men ni är välkomna att komma och lyssna även utan anmälan!

BRINN:s arbetsmarknadsgrupp arbetar för att skapa kontakter mellan studenter och näringsliv samt visar vad arbetsmarknaden har att erbjuda efter studierna.
Vi anordnar arbetsmarknadsevent då aktörer inom branschen besöker oss och informerar om hur deras verksamhet ser ut. Vi anordnar också studiebesök hos olika aktörer för att kunna se hur deras verksamhet ser ut. Studenterna får även ett gyllene tillfälle att möta framtida arbetsgivare och kollegor under avslappnade former.

Vid frågor och funderingar kontakta gärna Gabbe Elffors eller Felicia Konstenius på arbetsmarknad@brinn.se

Details

Date:
17 November, 2023
Time:
12:00 - 13:00

Venue

C305
Luleå, 97187 Sverige

Anmälan är stängd för det här eventet.