Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fire safety design bjuder in till casekväll

28 November, 2023 18:00 - 21:00

Välkommen till casekväll med fire safety design

▷ FSD Göteborg AB

Vi är ett glatt gäng som är spridda över ett antal kontor runt om i Sverige. Vår mix av erfarenheter bidrar till kreativa lösningar på komplexa projekt. Med vår stora kunskapsbank och interna kunskapsöverföring mellan kontoren skapar vi en stabilitet som du tryggt kan luta dig mot.

Som anställd hos FSD finns det möjlighet att ta stor plats i ett växande företag. Vi är företaget för dig som värdesätter ett trivsamt arbetsklimat och varierade arbetsuppgifter med kreativt lagarbete, personligt driv och engagemang.

Vi består idag av cirka 60 anställda och finns representerade i Malmö, Lund, Göteborg, Halmstad, Karlskrona, Växjö, Varberg, Helsingborg, Örebro och Stockholm.

Den 28/11 bjuder Fire safety design in till casekväll i A-huset. Under kvällen kommer vi sitta i mindre grupper och diskutera frågeställningar tilldelade av  FSD tillsammans med representanter från företaget. Detta ger en bra möjlighet för både äldre studenter med mycket erfarenhet att visa upp sina kunskaper och knyta kontakter samt för nya studenter att få en inblick kommande arbetsliv och lära sig vad det kan innebära. Efteråt bjuds det  in till middag på stuk.

ANMÄLAN STÄNGER 20/11 23:59

  • Datum 28/11
  • Tid: 18:00 mingel; Case och föreläsning startar 18:30
  • Plats A3101c
  • Varmrätt: Fläskfile med pepparsås och rostad potatis. Efterrätt: cheesecake med hjortron. Dryck: 2st dryckesbiljetter per person

 

Details

Date:
28 November, 2023
Time:
18:00 - 21:00

Organizer

Arbetsmarknad

Anmälan är stängd för det här eventet.