Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ramboll bjuder in till lunchföreläsning

23 November, 2023 11:55 - 12:45

 


Lunchföreläsning Ramboll Fire & Saftey

Vi har det stora nöjet att bjuda in studenter från brandingenjörsprogrammet vid Luleås tekniska universitet till en lunchföreläsning med oss på RAMBOLL.

Föreläsningen kommer hållas den 23 november i sal C305 där vi möter representanter från Ramboll Fire & saftey som bjuder de 30 första anmälda på lunch.

”Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1 900 experter fördelat på 29 kontor över hela landet. Ramboll finns internationellt etablerat i 35 länder med totalt 16 500 anställda globalt.

Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Ramboll ska vara marknadsledande inom hållbarhet och där är Fire & Safety en viktig del av helheten. Vår gemensamma drivkraft är att bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.”

Datum: 23 November
Plats: C305
Tid: 11:55 för uthämtning av lunch, föreläsningen börjar 12.00

OBS! Anmälan stänger 15 november men ni är välkomna att komma och lyssna även utan anmälan!

BRINN:s arbetsmarknadsgrupp arbetar för att skapa kontakter mellan studenter och näringsliv samt visar vad arbetsmarknaden har att erbjuda efter studierna.
Vi anordnar arbetsmarknadsevent då aktörer inom branschen besöker oss och informerar om hur deras verksamhet ser ut. Vi anordnar också studiebesök hos olika aktörer för att kunna se hur deras verksamhet ser ut. Studenterna får även ett gyllene tillfälle att möta framtida arbetsgivare och kollegor under avslappnade former.

Vid frågor och funderingar kontakta gärna Nelly Rosendahl ( 072- 2027012) och Wanja Berg på arbetsmarknad@brinn.se

 

Details

Date:
23 November, 2023
Time:
11:55 - 12:45

Organizer

Arbetsmarknad

Venue

C305
Luleå, 97187 Sverige + Google Map

Anmälan är stängd för det här eventet.