Årets första Brandpub

BRINNs festkommitté anordnade årets första brandpub med temat Mexiko. En väldigt trevlig kväll där brandingenjörer och civilingenjör i brandteknik umgås tillsammans. Kvällen blev lyckad och avslutades med en piñata.

Studenter som gör sig hörda

Efter vår succépremiär av B.A.M med gäster från stora delar av landet fick några studenter möjlighet att prata med Tjugofyra7 om räddningstjänsternas synlighet under studietiden. Många studenter välkomnar en större närvaro för att kunna få en bred bild av arbetsmöjligheterna efter examen. Hela artikeln kan ni läsa här.

BRINN har valt in nytt styre

För tre veckor sedan hade BRINN årsmöte. Styret för 2019 valdes in och äntligen har vi fått till en bild med alla närvarande. Om bara några veckor lämnas stafettpinnen över till detta hungriga gäng som har ett år av roligheter och föreningsarbete framöver!

Lycka till Eric, Olle, Felicia, Frida och Petter!#bästpåltu #brandingenjör #BRINN

Holmes Fire – Gör ett år i utomlands

Holmes Fire är ett företag som specialiserat sig på brandkonsultation, dom har kontor i Australien, på Nya Zeeland, i San Francisco och i Los Angeles. I Australien är Holmes Fire det största och mest erfarna ingenjörsfirman inom brand med sina dryga 60 brandingenjörer och 20 års erfarenhet.
Sedan 2002 har Holmes Fire anställt studenter på
internationell nivå. Man blir väl omhändertagen och erhåller stora erfarenheter inom brandingenjörsyrket.

Är du sugen på ett år utomlands 2019 ska du ha gått minst 2,5 år av din brandingenjörsutbildning och du måste skicka in din ansökan (innehållande CV, personligt brev och kursresultat) till brian.salyers@holmesfire.com och mathew.freeman@holmesfire.com senast den 26 November 2018.

Mer info finner du nedan.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ladda ner [205.50 KB]

BAM – Sveriges största arbetsmässa för brandingenjörer!

Äntligen kan BRINN presentera årets största arbetsmarknadsevenemang för brandingenjörer: B.A.M, Brandingenjörernas ArbetsMässa! En mässa där branschen samlas och studenter får chansen att få in en fot på arbetsmarknaden. Är du student? Slipa CV´t och stryk skjortan!

Är du del av en organisation som behöver en brandingenjörsstudent? In och anmäl din organisation till Sveriges Nordligaste Arbetsmässa för Brandingenjörer!

Den 7 Februari 2019 smäller det på Ljusgården på LTU, för mer info och anmälan: www.brinn.se/B.A.M

Valberedningen informerar om styrelseposter

Hej allesammans,

Som en del nog har märkt så är det valtider inte bara till Sveriges Riksdag utan också BRINNs styrelse 2019. Under den gågna veckan har det publicerats via sociala medier vad gamla styrelsemedlemmar genom de närmaste åren har tyckt om sin tid i styret. Här publicerar vi nu ett kombinerat dokument med beskrivning utefter vad nuvarande och gamla styrelsemedlemmar tycker. Ni finner detta bifogat här under!

Hälsningar,
Juliette Maussier & Henrik Pettersson
Valberedningen 2018
valberedning@brinn.se 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ladda ner [705.52 KB]